Over ons

Avisem is gegroeid uit het voorgaande kantoor van Marijke Deruytter, dat een historiek heeft sinds 2000. Marijke was hier actief als erkend boekhouder-fiscalist naast haar beroep als docente aan de Karel de Grote-Hogeschool te Antwerpen.

Dankzij de hoge klantentevredenheid nam de groei van het kantoor toe en werd in 2017 Avisem BV opgericht. Samen met fiscaal accountant Stijn Deseure, leidt Marijke het gemotiveerd team van intussen reeds 10 medewerkers.

Bij Avisem wordt gebruik gemaakt van de modernste elektronische en online tools om de werking zo efficiënt mogelijk te maken (Yuki, silverfin, codabox,…). Zo kan u het hele jaar door online meevolgen in uw boekhouding en via een eenvoudige login toegang krijgen tot een financiële rapportage.

Als fiscaal accountantskantoor ITAA moet ons kantoor zich houden aan de “Gedragsregels inzake de verspreiding van publicitaire informatie door de economische beroepsbeoefenaars”. Deze website is dan ook strikt informatief bedoeld, in het bijzonder voor onze klanten, en mag geenzins beschouwd worden als publiciteit.